Grillkrém
Hozzávalók:
- 1 e.k. Heit torma chilivel
- 1 e.k. Heit Torma fokhagymával
- 1 e.k. Heit Torma Mustármaggal
- 1 t.k. fokhagyma granulátum
- 1 e.k. mustár
- 2 e.k. olaj
- 1 k.k. őrölt bors
- 1 csipet kakukkfű
- 1 csipet oregánó
Elkészítés:
Az összetevőket egy kis tálkában összekeverjük, és gazdag kiegészítője lesz főételünknek. Az így elkészült krém remekül használható sült-és grillezett húsok mellé, illetve kicsit több olajat használva akár pácként is a húsokra kenhetjük sütés előtt!
- 1 e.k. Heit torma chilivel
- 1 e.k. Heit Torma fokhagymával
- 1 e.k. Heit Torma Mustármaggal
- 1 t.k. fokhagyma granulátum
- 1 e.k. mustár
- 2 e.k. olaj
- 1 k.k. őrölt bors
- 1 csipet kakukkfű
- 1 csipet oregánó
Elkészítés:
Az összetevőket egy kis tálkában összekeverjük, és gazdag kiegészítője lesz főételünknek. Az így elkészült krém remekül használható sült-és grillezett húsok mellé, illetve kicsit több olajat használva akár pácként is a húsokra kenhetjük sütés előtt!