Saláta
Hozzávalók:
- 1 nagyobb sárgarépa,
- 1 kisebb lilahagyma,
- 15 dkg zöldsaláta-keverék (bébi római saláta, bébi spenót, madársaláta, lollo rosso, gyermekláncfű, jégsaláta stb.)
- só, frissen őrölt borskeverék
az öntethez:
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál fehérborecet
- 2 evőkanál natúr krémsajt
- 2 t.k. Heit Natúr Torma
1. A répát és a lilahagymát megtisztítjuk, az előbbit vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük, a hagymát félfőre vágva vékonyan fölszeleteljük. Egy tálba szórjuk a zöldsalátával együtt. Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, összeforgatjuk.
2. Az öntethez valókat egy kisebb, jól zárható üvegbe kanalazzuk, majd nagyon alaposan összerázzuk. A salátára öntjük és már fogyaszthatjuk is!
4 főre
Elkészítési idő: 15 perc
Egy adag: 156 kcal
- 1 nagyobb sárgarépa,
- 1 kisebb lilahagyma,
- 15 dkg zöldsaláta-keverék (bébi római saláta, bébi spenót, madársaláta, lollo rosso, gyermekláncfű, jégsaláta stb.)
- só, frissen őrölt borskeverék
az öntethez:
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál fehérborecet
- 2 evőkanál natúr krémsajt
- 2 t.k. Heit Natúr Torma
1. A répát és a lilahagymát megtisztítjuk, az előbbit vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük, a hagymát félfőre vágva vékonyan fölszeleteljük. Egy tálba szórjuk a zöldsalátával együtt. Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, összeforgatjuk.
2. Az öntethez valókat egy kisebb, jól zárható üvegbe kanalazzuk, majd nagyon alaposan összerázzuk. A salátára öntjük és már fogyaszthatjuk is!
4 főre
Elkészítési idő: 15 perc
Egy adag: 156 kcal